Tomorrowland: världens bästa festival?

Tomorrowland är en festival som inte kräver någon närmare introduktion. Utan tvekan är det en av världens mest igenkända festivaler som attraherar över 400 000 personer från fler än 200 länder. I den under recensionen kommer vi att berätta mer om vad som hände under Tomorrowland 2018 och vad som gör det till den bästa festivalen i världen. För om du inte har varit i Tomorrowland ännu så rekommenderar vi dig stark att åka dit nästa år. Även om det kostar att ta sig dit, och att biljetterna inte direkt är de billigaste så finns det fortfarande flera skäl till varför du borde åka dig. Och det är precis det vi berättar om i den här artikeln.

Huvudscenen & atmosfären

Först och främst tittar vi på det som gör festivalen så populär. Och det är självklart den massiva huvudscenen. Det här årets tema som är The Story of Planaxis kommer till liv på tomorrowlands största scen. Den här interaktionen mellan design och publik smälter in i en undervattensvärld och gör att det är något unikt och fantastiskt på samma gång. Och detta fenomen sammanfaller med något annat som gör festivalen så fantastisk: nämligen atmosfären. För alla de som åker dit så är musiken en sak och atmosfären en annan. Men atmosfären förstärks av alla de visuella effekter som finns överallt. Med tusentals LED-lampor som täcker hela festivalområdet så förvandlas hela platsen till ett enda stort dansgolv. Det är svårt att slå det.

Friheten & The Arch

Förutom de två huvudscenerna är det också viktigt att nämna vad som gör Freedom Stage och The Arch så bra. Freedom Stage har bjudit på några av de mest fantastiska artisterna under festivalens gång vilket inkluderar Axtone och A State of Trance vilket gör det till en av de mest fantastiska inomhusspelningarna på väldigt länge. Alla LED-lampor som är uppsatta inomhus gör att det finns utrymme för en fantastisk show även när solen har gått ner. Och medan The Arch kanske inte är den scenen som man pratar mest om så fick vi sannerligen några av de bästa spelningarna från den scenen. Under de två helgerna fick vi ta del av Heldeep så väl som debutanterna KNTXT och VII. Det var spännande och intressant på samma gång samtidigt som de erbjöd en makalös show där deras bästa hits spelades fler än en gång. När har det hänt förut?

Den fantastiska maten

Det sista vi vill nämna som gör Tomorrowland så fantastisk är all den goda maten. Hur många festivaler har du varit på där ett av de huvudsakliga ämnena som man diskuterar är maten? Medan fokus under festivaler ofta handlar om produktionen och artisterna så är diskussionerna kring det breda och unika utbudet av mat något som ekar högt under Tomorrowland. The B-EAT Restaurant som återigen kom till Tomorrowland det här året är något du måste test apå nästa gång du är här. Hit kommer några av de mest kända kockarna från Los Angeles och Las Vegas för att sätta nya gränser i vad det innebär att skapa smart mat för coola festivaler.

Inlägg skapade 22

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen